Wilt u wonen in DockVier? Zo werkt het stap voor stap:

Heeft u interesse om te wonen in DockVier? Meldt u dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat u belangstelling heeft voor de appartementen van het project DockVier. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heeft u de mogelijkheid om uw voorkeur voor een bouwnummer of type appartement aan te geven. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail en kunt u in uw account via ‘Woonwensen’, uw wensen voor DockVier kenbaar maken. Vanaf nu kunt u zich ook daadwerkelijk inschrijven voor een appartement doormiddel van het inschrijfformulier welke is toegevoegd aan uw account.

Zaterdag 2 juni zijn we gestart met de verkoop van DockVier. Op dat moment is ook de verkoopinformatie, waaronder de prijslijst, koperskeuzelijst, technische omschrijving en verkooptekeningen beschikbaar gesteld op de website en kunt u zich digitaal inschrijven voor de appartement waar uw voorkeur naar uitgaat.

De inschrijving voor DockVier vond volledig digitaal plaats.

Wat doen we met uw gegevens?
Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een appartement toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wilt u alvast een oriënterend financieringsgesprek inplannen? De Rabobank is één van de mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als u dit wenst kunnen we uw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of info@regiomakelaardij.nl

Op donderdagochtend 14 juni zijn de appartementen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is uw favoriete appartement aan u toegewezen, dan bent u op donderdag 14 juni gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heeft u een optie op een appartement. Een optie is 2 weken geldig. Is uw favoriete appartement niet aan uw toegewezen, dan krijgt u daar later in de week een e-mail of wordt u gebeld en komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kunt u alsnog een optie nemen.

Heeft u zich niet ingeschreven maar wel interesse? Er zijn nog appartementen beschikbaar! Bel de makelaar gauw voor een afspraak.

Op donderdag 14 juni zijn de appartementen toegewezen aan de belangstellenden. Heeft u de inschrijving gemist of bent u juist net bekend met de appartementen van DockVier? U kunt zich nu direct aanmelden voor uw favoriete bouwnummer. Neem contact op met één van onderstaande nieuwbouwmakeaars voor een vrijblijvende afspraak. 

Verkoopinformatie

Gert-Jan Nienhuis

Gert-Jan Nienhuis
Nieuwbouwmakelaar
Regiomakelaardij
Telefoon: 0519 - 294598
E-mail: info@regiomakelaardij.nl
Facebook: Regiomakelaardij
 

Sjoerd Mulder

Sjoerd Mulder
Nieuwbouwmakelaar
Makelaardij Hoekstra
Telefoon: 058 – 233 7 333
E-mail: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
Facebook: Makelaardij Hoekstra
LinkedIn: Sjoerd Mulder

Hulp nodig met uw hypotheek? De Rabobank helpt u graag verder!