Klik op een verdieping voor meer informatie!

De appartementen

Begane grond

1e Etage

2e Etage

3e Etage

4e Etage

5e Etage

6e Etage

Maak kennis met DockVier!

Grote kans dat uw nieuwe buren aan de Houtkolk allemaal gelijkgestemden zijn. Mensen die bewust kiezen voor spiksplinternieuw, van het type 'sleutel ophalen en niks meer aan doen, weinig onderhoud, lekker lage energielasten. Maar dan wel graag in een appartement boordevol karakter: avontuurlijk, speels, met een vette knipoog naar de mooie kanten van het verleden. Niet de ongemakken van een eigen tuin, wél genieten van een groen park voor de deur.

DockVier heeft het allemaal
DockVier omvat in 21 fijne appartementen en 2 riante penthousens en zijn verdeeld over zeven woonlagen. U heeft de keus uit vier verschillende type appartementen tussen de 84 en 171 m2 woonoppervlakte met twee of drie slaapkamers. De prijs is vanaf € 222.000,- v.o.n..

Van alle gemakken voorzien
Als u kiest voor wonen in Dockvier, heeft u zelf invloed op hoe de indeling van het appartement tot stand komt. Meer eigen kan uw nieuwe stulpje niet worden! Vanuit de grote living, het hart van het appartement, is er een rechtstreekse verbinding met de keuken en het ruime balkon. Vanaf het balkon bent u verzekerd van een prachtig uitzicht. Met de beschikking over een open keuken blijft u contact houden met uw gasten of huisgenoten; dat is wel zo gezellig! Het appartement beschikt over een ruimtelijke indeling waar veel daglicht naar binnen valt. Sanitair en tegelwerk zijn van een hoog afwerkingsniveau. Met de lift bent u in een oogwenk boven of beneden, waar u op de begane grond uw eigen berging treft.

Met nieuwbouw zit u gebakken
Als u kiest voor nieuwbouw, heeft u veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Te denken aan comfort en energiezuinigheid, want nieuwbouwappartementen voldoen aan de laatste voorwaarden en regels. Én ze worden volgends de laatste technieken gebouwd. Dat is terug te zien aan de lagere energielasten. Over het onderhoud hoeft u zich de komende jaren ook niet druk te maken, want met nieuwbouw heeft u er bijna geen omkijken naar. Daarbovenop, als nieuwe bewoner kunt u het gehele appartement naar eigen idee en smaak inrichten!

Alleen het beste is goed genoeg
Op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit laat Dockvier geen steken vallen. Alleen de beste materialen, met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden gebruikt bij de bouw van Dockvier. Er wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt. Voor de levering van energie wordt gebruik gemaakt van pv-zonnepanelen op het dak. Ramen en deuren zijn voorzien van HR++ glas en de ventilatie in de woningen worden geregeld door een energiebesparend ventilatiesysteem. Over koude voeten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, dit komt door de aanwezigheid van een slimme thermostaat én vloerverwarming. Daarnaast zijn de wanden en vloeren van de appartementen bijzonder goed geïsoleerd!

Downloads

Hulp nodig met uw hypotheek? De Rabobank helpt u graag verder!